SOFTWARE ARCHITECTUUR.

Software Architectuur bepaalt de structuur van een software systeem of een verzameling systemen die met elkaar optimaal moeten samenwerken. Dit is een essentieel onderdeel in elk software ontwikkeltraject en procesautomatisering. Wij vinden het belangrijk om samen met jou breder naar oplossingen te kijken en op een aantal stappen alvast vooruit te denken. Niet alleen vanuit de techniek, maar ook vanuit gebruik, organisatie en de verwachte groei.

Wij geloven daarom in modulaire architecturen van software, waarbij aspecten zoals schaalbaarheid, performance, privacy en security naar voren komen. Daarnaast helpen wij met de integratie tussen bestaande systemen. Dit doen wij met behulp van de nieuwste en meest geschikte technieken. Deze technieken hoeven niet altijd dezelfde te zijn. Dit maakt (door)ontwikkelingen eenvoudiger, sneller en flexibeler, waarbij de kracht van de gekozen technieken optimaal wordt ingezet.

Ons Software Architect en ons netwerk van experts zijn hiervoor beschikbaar en denken graag met je mee. Wil je meer weten en de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Integratie – Verschillende systemen met elkaar koppelen.

  • Schaalbaarheid – Hoe ontwerp je en bouw je schaalbare systemen? Waar moet je aan denken en hoe kan je dit zo efficient mogelijk uitvoeren?

  • Performance – Rekening houden met de performance van processen. Welke processen kunnen trager zijn en hoe kan je dit aanpakken?

  • Data en opslag – Waar en hoe wordt je data opgeslagen? Hoe ga je deze data gebruiken?

  • Privacy – Rekening houden met gevoelige gegevens en wetgeving. Waarom gebruik je deze gegevens en is dat nodig?

  • Beveiliging – Security is een belangrijk aspect bij het ontwerpen en ontwikkelen van software. Daar kan je van te voren goed rekening mee houden. Waar moet je dit implementeren en welke technieken en oplossingen kan je hiervoor het beste kiezen?

  • Modulair – Geef je software flexibiliteit bij gebruik en bij de ontwikkeling. Toon alleen wat relevant is aan je gebruikers en ontwikkel stapsgewijs en in componenten.

Contact.