WEBSITE MAKEN.

Samen met jou werken we aan een pakkende website die past bij jouw online strategie. Functioneel, doordacht en effectief! De boodschap moet duidelijk zijn en de uitstraling van je organisatie moet zichtbaar zijn. Naast advies over de techniek, ondersteunen we jou ook bij de marketing.

Wij werken meestal met WordPress en maken gebruik van templates die aansluiten bij jouw wensen. Uiteraard bieden wij ook maatwerkoplossingen of aanpassingen van bestaande templates om ze passend te maken op de huisstijl van je organisatie. Naast de uitstraling van je website, denken wij mee hoe je jouw doelgroep kan bereiken. Denk hierbij aan SEO (Search Engine Optimization) of adverteren via bekende online kanalen. Koppelingen met bestaande intranetsystemen of betaalsystemen zijn ook mogelijk.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Hoe werkt het?.

Wij vinden dat een website goed moet aansluiten bij je organisatie. Daarom ben jij als klant onmisbaar in dit proces. Wij vinden het belangrijk om jouw wensen goed te begrijpen en deze te vertalen in de kern van de website. Wij maken daarom een kennismakingsgesprek en gaan samen met jou aan de slag.

Wij maken na dit gesprek een design (schets) of laten voorbeelden zien van bestaande mogelijkheden die verder uitgewerkt kunnen worden. Nadat er een keuze is gemaakt, gaan wij aan de slag met het daadwerkelijk bouwproces. Dit is een interactief proces waarbij in iteraties wordt gewerkt en terugkoppelmomenten aanwezig zijn. Nadat de website is afgerond, wordt deze getest en uiteindelijk feestelijk opgeleverd. Daarbij vinden wij het altijd prettig om dit proces met jou te evalueren.

Na de realisatie blijven we betrokken. Ook als de website is opgeleverd, kun je altijd bij ons terecht! Wij blijven graag met je meedenken en door onze korte communicatielijnen kunnen we snel schakelen als dat nodig is. Er zijn mogelijkheden om je website te blijven onderhouden via een support-contract.

 • Kennismaking

 • Design

 • Bouw

 • Testen

 • Oplevering

 • Onderhoud?

 • Evaluatie

 • Doorontwikkeling

 • WordPress Website – WordPress is de een van de meest gebruikte technieken om websites snel en eenvoudig te ontwikkelen. Dit pakket heeft een grote community die de software en componenten onderhouden en doorontwikkelen. Zo kan je profiteren van de beschikbare templates, themes, plugins en content management tools die er zijn.

 • SEO – Search Engine Optimization wordt standaard op alle ontwikkelde websites toegepast. Dit is een essentieel onderdeel om je doelgroep te bereiken. Het resultaat is wel sterk afhankelijk van de kwaliteit van de inhoud van je website, vindbaarheid en verandering van de content.

 • Social Media – Integratie met social media kan een boost geven aan het aantal bezoekers en vindbaarheid van je website. Je website en de inhoud van je website kan je dan eenvoudig promoten op Facebook, LinkedIn, Google+, Twitter, etc.

 • Analytics – Statistieken zijn belangrijk om je website strategisch in te kunnen zetten. Zie waar je bezoeker op afkomen of juist waar ze niet op afkomen. Zo kan je ook monitoren of bepaalde zoekwoorden aanslaan of bezoekers van een bepaald medium komen. Hiermee kan je doelgerichter adverteren en je marketingstrategie op aanpassen.

 • Responsive UI – Responsive User Interfaces zorgen ervoor dat je website op verschillende type apparaten werkt en goed wordt weergegeven. Je kan zelf bepalen wat wel, niet of hoe dit op een mobiel, tablet of desktop weergegeven kan worden. Een Responsive UI zorgt voor betere User Experience (UX) voor je bezoekers.

 • Beveiliging – Een goed beveiligde website geeft vertrouwen en straalt professionaliteit uit. Daarnaast zijn er wettelijke verplichtingen (privacy en beveiliging) waar je website aan moet voldoen. Wij denken hier met je mee en implementeren de meest geschikte security features op je website.

Contact.