ICT BEHEER.

Besteed meer tijd aan je core-business dan aan beheer van je ICT infrastructuur! Werknemers, bezoekers en klanten moeten optimaal, productief en veilig gebruik kunnen maken van de ICT voorzieningen. Wij kunnen ontzorgen bij het compleet inrichten en adviseren van kantoor- en tuiswerkplekken, netwerkoplossingen, inkoop van hardware en software, beveiliging en proactief beheren en monitoren van de gehele ICT infrastructuur. Daarnaast kunnen wij helpen bij het inrichten (virtuele) server en cloud oplossingen.

Hoe werkt het?.

Voorkomen is beter dan genezen. Zo is het ook met ICT infrastructuren. Bij het inrichten van een goed plan en proactief monitoren van alle kritieke punten, voorkom je de meeste problemen al voordat ze optreden. Elke organisatie is anders en heeft andere wensen en prioriteiten op dit gebied. Wij voeren daarom eerst een scan uit en maken een plan dat bij de organisatie past. De uitkomst, keuzes en prioritering plannen we in fases in en zorgen ervoor dat er een goed werkende infrastructuur ligt dat bij je organisatie past.

Met behulp van software dat bij alle kritieke punten is geïnstalleerd, kunnen wij op afstand de gezondheid van de ICT infrastructuur actief monitoren. Zo weten wij bijvoorbeeld wanneer beveiligingsproblemen optreden of wanneer de harde-schijf van een werkstation of server dreigt vol te lopen. Daarnaast kunnen wij helpen bij het inrichten van procedures die passen bij de interne bedrijfsprocessen. Denk aan medewerkers die in dienst komen of juist uit dienst gaan. Er moet bijvoorbeeld een nieuwe of bestaande laptop ingericht worden, netwerkaccounts aangemaakt worden, e-mail, etc.

Ook kunnen wij hostingdiensten leveren. Dit doen wij vaak met onze partners. Denk aan (virtuele) servers of cloud hosting oplossingen, zoals Amazon AWS en Microsoft Azure. Daarnaast kunnen wij cloud oplossingen leveren, zoals Microsoft Office 365, veilige data opslag en backup.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met je kennismaken.

  • Inrichten werkplekken

  • Netwerk en WiFi

  • Pro-Actief beheer

  • Monitoring

  • Beveiliging

  • Asset Management

  • Hosting oplossingen

  • Office 365

  • Hulp op afstand

Contact.